De prijzen van Fiets Huren Harderwijk

Fiets Huren Harderwijk biedt voordelige verhuur van elektrische fietsen aan. 
Hieronder vind je de basis prijzen van ons aanbod.

Ook hebben wij regelmatig verschillende verhuur aanbiedingen. Deze hebben wij voor je op een rijtje gezet op onze aanbiedingen pagina.

Let op! Alle prijzen zijn online prijzen en gelden alleen bij boekingen via onze website.

E-Bikes

Onze E-Bikes worden goed onderhouden door onze monteurs. En worden geoptimaliseerd voor jouw onvergetelijke en ontspannen fietsrit.

Met onze sterke accu's hoef jij je geen zorgen te maken dat je onderweg stil komt te staan. De actie-radius van onze accu's gaat tot wel 100 km!

Je hebt keuze uit een dames of heren model E-Bike, in verschillende maten. Je kunt dit invullen op het reserveringsformulier op deze website.

€ 21,50 (per fiets, per dag)

Fietstassen

Tijdens een uitje met één van onze E-Bikes, is het fijn om af en toe even af te stappen en de omgeving op te snuiven. Of misschien wel een romantische picknick bij één van de zandverstuivingen hier in de buurt. Wat dacht je van het bezoeken van een mooie souvenir winkel of speelplaats? Dan is het prettig om wat bagage mee te kunnen nemen.

Fiets Huren Harderwijk kan je daarom één of meerdere fietstassen aanbieden. Onze fietstassen (enkel) hebben een verhouding van 33 x 42 x 16 cm (B x H x D) en een draagvermogen van maximaal 8 kg.
De fietstassen kun je meenemen in je reserveringsaanvraag op de website.

€ 1,00 (per stuk, per dag)

Smartphonehouder

Als je een stuk gaat fietsen, wil je natuurlijk wel wat mooie dingen bezichtigen en weten wat waar te vinden is. Zeker in zo'n mooie toeristische en natuurrijke omgeving als de Veluwe, de Randmeren en Harderwijk. Dus wil je waarschijnlijk wel graag een uitgestippelde fietsroute volgen. Daarvoor heb je dan weer materiaal nodig om die uitgestippelde route te kunnen volgen.

Daarom heeft Fiets Huren Harderwijk, naast een mooie selectie van gratis fietsroutes, ook de middelen voor je geregeld om de fietsroute te kunnen volgen via je smartphone. Zo kun je met je reserveringsaanvraag op de website, een smartphonehouder huren in combinatie met onze E-Bikes.

€ 2,50 (per stuk, per dag)

Kinderzitjes voorop en/of achterop

Samen erop uit met je jonge kinderen? Ook dan zit je bij Fiets Huren Harderwijk goed!

Wij bieden E-Bikes aan met zowel een voorzitje, als een achterzitje. Beiden van het merk: Bobike. Je hebt de keuze voor alleen een voorzitje, alleen een achterzitje, of voor én achterzitje tegelijk!

Kinderzitjes voor en achter zijn alleen te huur in combinatie met een van onze E-Bikes. Geef op onze reserveringspagina , onder 'Accessoires', het soort kinderzitje en de gewenste hoeveelheid aan.

€ 3,50  (per stuk, per dag)

Hondenkar

Kan ook jouw GROTE trouwe viervoeter mee? Jazeker, ook dat kan!

Fiets Huren Harderwijk biedt een stoffen Doggyride fietskar aan voor verhuur. Deze is max. te belasten tot 45 kg. De binnenmaten zijn 80 x 55 x 62 cm (L x B x H).

Alleen te huur in combinatie met een van onze E-Bikes. Je kunt hem reserveren onder het kopje 'Accessoires' in onze reserveringsformulier.

€ 9,50 (per stuk, per dag)

Hondenmand

Kan jouw trouwe viervoeter ook mee? Ja natuurlijk!

Onze Basil fietsmand zit achterop de bagagedrager op onze E-Bikes. De fietsmand is 45 x 32 x 22 cm (L x B x H) en dus perfect voor kleinere honden. Hij heeft een kussentje zodat je huisdier comfortabel zit en bevat een riempje om hem veilig vast te zetten. De mand klik je eventueel gemakkelijk van je E-Bike af, om de hond gezellig mee te nemen naar een terasje of ander afstappunt. Hij heeft een draadkap voor extra veiligheid tijdens het fietsen en is max. te belasten tot 15 kg.

Alleen te huur in combinatie met één van onze E-Bikes. Op onze reserveringspagina kun je aangeven of je een hondenmand bij je reservering wilt hebben.

€ 4,50 (per stuk, per dag)

Betrouwbare E-Bike verhuur

Kwaliteit E-Bikes en op maat

Nette prijzen

Zeer goede verhuur prijzen

Fiets service onderweg

In geval van pech 

Tevreden klanten

Velen tevreden klanten gingen u voor