Overnachten in Harderwijk

Er is veel aanbod aan hotels en B&B's in Harderwijk. Momenteel telt Harderwijk 6 hotels en meer dan 25 verschillende B&B locaties.

Wij hebben hieronder een overzicht gemaakt voor je, met enkele locaties waar je kunt overnachten in Harderwijk.

Voor het complete aanbod verwijzen wij je graag door naar de website van Heerlijk Harderwijk.

Studio Shoshana

Deze knusse studio is gelegen in de oudste wijk van Harderwijk, na de binnenstad. B&B Studio Shoshana ligt op loopafstand van de binnenstad en je kunt hier gratis parkeren.

De vriendelijke en gastvrije eigenaren bieden je een verzorgt verblijf met eigen ingang en een tuin. De tuin is voorzien van een afsluitbare patio en een luxe BBQ waar je jouw BBQ kunsten op los kunt laten.

Ga Naar de website

Guesthouse "Het Atelier"

Op zoek naar een verblijf in een rustige wijk, vlakbij het water?
Guesthouse "Het Atelier" is gelegen op 2 minuten lopen van het Wolderwijd en relatief dichtbij treinstation Harderwijk. Ook ligt deze B&B in een rustige wijk buiten de binnenstad van Harderwijk, omringd met fietspaden langs het water, naar de binnenstad en naar het bus- en treinstation. Je komt vrijwel langs de locatie van Fiets Huren Harderwijk, op weg naar dit verblijf.

Guesthouse "Het Atelier" heeft haar naam te danken aan het feit dat dit verblijf het voormalige atelier was van de kunstenares Marjolein Grote, een Harderwijkse schilder. Naast dat Marjolein en haar man goed voor jouw willen zorgen, bieden zij ook de mogelijkheid voor een 'Creatief Arrangement'. Zo kun je genieten van het verblijf en tegelijkertijd je creatieviteit de vrije loop laten gaan.

Ga naar de Website

Logeren Bij Lies

Deze B&B ligt, net als Fiets Huren Harderwijk, op zo'n 400 meter van Station Harderwijk vandaan. En daarom dus een kleine 10 minuten lopen van onze locatie. Logeren Bij Lies heeft een mooie historische officierswoning van binnen omgetoverd tot een moderne en luxe verblijf. Vanuit deze B&B ben je ook zo in de binnenstad van Harderwijk, zowel lopend als fietsend.

Dankzij het feit dat B&B Logeren Bij Lies bijna buren van ons zijn, ben je voordat je het weet enorm aan het genieten van een ontspannen E-Bike rit, nadat jij je gesetteld hebt in het B&B. Een goed begin van een ideaal verblijf in het mooie Harderwijk!

Ga naar de website

Betrouwbare E-Bike en E-Chopper verhuur

Kwaliteit en op maat

Nette prijzen

Zeer goede verhuur prijzen

Fiets service onderweg

In geval van pech 

Tevreden klanten

Velen tevreden klanten gingen u voor