De omgeving van Harderwijk

Harderwijk is een prachtige hanzestad in het noord-westen van de welbekende Veluwe. Met het Wolderwijd en het Veluwemeer ten westen van de stad en de mooie bossen, heide en zandverstuivingen van de Veluwe ten oosten van de stad.

Harderwijk is een bruisende stad vol met historie, cultuur en culinaire uitgaansgelegenheden. Met veel verschillende soorten activiteiten voor een ieders wil, een ruime haven en een prachtige en gezellige boulevard.

Wij van Fiets Huren Harderwijk zijn trots op ons stadje. Daarom lichten wij, speciaal voor jouw, alvast een tipje van de sluier van wat er zoal te doen en te vinden is, in en rondom Harderwijk. Voor het complete aanbod wat ons Harderwijk te bieden heeft, voor jouw als bezoeker, kun je de website van Heerlijk Harderwijk bezoeken.

Fiets- en E-Chopper routes

Er zijn vele knooppunt fietsroutes te vinden in de omgeving van Harderwijk.
Met een E-Chopper langs de Randmeren of door de bossen van de Veluwe, langs de zandverstuivingen of de verschillende heide oppervlakten. Of misschien liever een educatieve route met een E-Bike, langs verschillende betekenisvolle plekken uit de tweede wereld oorlog. Zelfs een culinaire of culturele fiets- of E-Chopper route is mogelijk.

Fiets Huren Harderwijk heeft een aantal prachtige routes geselecteerd voor je, die je gratis mee kan krijgen. En mocht de jouwe er niet tussen zitten kunnen we je een gratis fietsroute app aanbieden van Fietsnetwerk.nl.

routes

Overnachten in Harderwijk

In Harderwijk kun je vele B&B's en verschillende hotels vinden.
Ook buiten de binnenstad kun je deze vinden, verspreid over de stad.

Er zijn minstens 25 B&B's te vinden in omgeving Harderwijk. Zowel kleine en knusse B&B's waarbij je werkelijk als gast het huis deelt met de eigenaren, als grotere en luxe boothuizen waarbij je het hele huis voor jezelf kunt hebben.

Harderwijk heeft 6 hotels. Vier hiervan zijn in de gezellige binnenstad te vinden. Eén hotel staat in het zuiden, waar je met één voet in de bossen van de Veluwe staat. En één hotel in het noorden dat ooit een kasteel was, die in goede staat is gehouden voor jouw "royale" bezoek in het mooie Harderwijk.

Wij hebben een aantal verblijven voor je op een rijtje gezet.

Overnachten

Betrouwbare E-Bike en E-Chopper verhuur

Kwaliteit en op maat

Nette prijzen

Zeer goede verhuur prijzen

Fiets service onderweg

In geval van pech 

Tevreden klanten

Velen tevreden klanten gingen u voor